länge sen sist, varsågoda, läs den korrekt annars jävlar;)

Det är inga problem för mig att skriva mer, men jag får riva ner - flera meter tapeter när toarullen e slut för skiten måste ut!
En dokumentation för en miljon förvrängda samariter med riter om olika spriter som förvrider deras inre sinne som en mindre pinne i bakhjulets nav.
Detta skav skakas aldrig av så byt blad, slå upp sidan 46 i hajkboken, vi ska nu lära oss att få bot på kroken.
Men du sätter krokben för dej själv med lika mycket intelligens som hos en kvinna med mens.
Och denna kvinna hon minns var klitoris finns så hon börjar trilskas och virra för att killar ska vilja pilla sig fram genom välansad frilla.
Och många gånger om ångrar du gånger som får dej att gå loss på haren till påsk.
Precis som en asvan gammal dam med en aslam amalgam som matar en svan med en hatad vegan och tycker det är underbart.
Men en pretentiös överdos på ettans lös och klöverjos tros förbättra din boost när du ska flyga din kos, så du höjer din dos -och glömmer din mors livsideal. Och detta viktiga val blir klart trivial så du har snart inget kvar av ditt riktiga jag. Ett sviktande drag som förknippas med hat, men du skiftar ett blad och försvinner ett tag.
För vissa dom väljer att vandra den vägen medans andra tar svärden och kämpar och slår med sina krämpande lår, försöker förstår hur dom kan läka sitt sår.
För problemen står kvar, spelar ingen roll hur många dar du håller dig borta och chillar o softar, för alldeles för ofta får du offra nånting för att saker och ting ska hamna på plats. För du faller pladask när du inte kan hålla din mask och allt rasar samman så du slutar att andas...
Kalle Kalaschnikov

RSS 2.0